Luchthaven Curaçao in top vijf bij ASQ Awards

Luchthaven CuraçaoZowel de luchthaven Schiphol als Curaçao Airport hebben een eervolle vermelding behaald bij de Airport Service Quality Awards 2007. De prijzen worden toegekend op basis van onderzoek onder passagiers door Airports Council International, het overkoepelende orgaan van wereldwijde luchthavens.

Schiphol eindigde als vijfde in de categorie ‘Luchthavens met meer dan veertig miljoen passagiers’. In die categorie moest het winnaar Hongkong en Dallas/Fort Worth, Denver en Houston voor laten gaan.

De luchthaven Hato op Curaçao bezet plek vijf in de categorie ‘Beste luchthaven van het Caribisch Gebied en Latijns-Amerika’. De beste in die regio was Guayaquil, gevolgd door San José, Mexico City en Port of Spain.

Related Posts

Add Comment