Sponsoractie voor tienermoeders in Willemstad

tienermoederStichting Unicorn organiseert 8 maart, op de dag van de Vrouw, in Willemstad, de eerste in een reeks  “Get Togethers”,  een sponsoractie voor een aantal tienermoeders met hun kind met het doel deze dichter bij elkaar te brengen en zo elkaar te helpen ondersteunen in hun jeugdige moederschap.

Het hoofddoel van stichting Unicorn is armoede bestrijding, door middel van een kinderopvangverblijf met als doelstelling: een zo optimaal mogelijk ontwikkeling van het kind, zodat het kind tot een evenwichtig mens opgroeit en een positief zelfbeeld heeft. Want wij geloven, dat een mens slechts vanuit een positief zelfbeeld kan opkomen voor zijn of haar mening en daarbij respect kan tonen voor anderen en normen en waarden.
 
We vinden dat het kind recht heeft op een goede en evenwichtige opvoeding. Een goede relatie tussen opvoeder (de tienermoeder) en kind vinden wij hiervoor noodzakelijk. De opvoedkundige  aspecten van de Unicorn en de opvoeding die de ouders voor hun kinderen beogen zullen zoveel mogelijk op een lijn moeten liggen. Wij willen een positieve bijdrage leveren aan het zelfvertrouwen van de tienermoeder en hierdoor ook het kind.

Get Together van de Stichting Unicorn op 8 maart 2008 in Buurtcentrum Groot Kwartier

Programma :      GET TOGETHER
09.00                   Inloop ontbijt
10.00 10.05         Aanvang en opening programma door de secretaris Diana Lebacs           
10.05  -10.15       Welkomswoord door mevrouw Thompson, directeur stichting Unicorn
10.15 – 10.30       Openingsspeech door voorzitter Kiffer Loosiabaar
10.30 – 11.00       Inleiding Get Together MC
11.00 – 13.00       Lezing door Famia Planea en Nelson Coffie
13.00 – 14.00       Pauze en lunch
14.00 – 15.00       Reacties en vragen van deelnemers
15.00                   Afsluiting 

Related Posts

Add Comment