Antillen en Aruba centraal bij Kinderfestival

Wereld KinderfestivalNiet piraten, maar jonge top talenten uit de Cariben komen dit keer Nederland veroveren. Van 30 mei t/m 24 juni 2008 staan twee jeugdgroepen uit de Nederlandse Antillen en Aruba op het podium van het Wereld Kinderfestival. De organisatie is erin geslaagd twee toppers naar Nederland te halen: Cirque de Curaçao met zijn spectaculaire acrobaten en Tio Musica met zijn swingende muzikanten en dansers. Zij vormen de hoofdact van het festival dit jaar. De jonge artiesten van het Wereld Kinderfestival toeren door heel Nederland en zijn ook te zien in Antwerpen.

Voor het 21ste jaar zet het Wereld Kinderfestival jonge, talentvolle kinderen in de spotlights. Na een lange lijst van landen waaronder Indonesië, Marokko, Zuid-Afrika, Brazilië, Suriname, Turkije en India is het nu de beurt aan de kleurrijke Nederlandse Antillen & Aruba. De eilanden beschikken over een grote culturele diversiteit, reden voor de festivalorganisatie ze dit jaar centraal te stellen tijdens het festival.

Related Posts

Add Comment