Cabaretier Jandino breekt door

JandinoDe in Willemstad (Curaçao) geboren cabaretier Jandino Asporaat, laat Antillianen om zichzelf lachen. In zijn swingend optreden afgleopen donderdag, legde de 27-jarige Rotterdammer op ongeëvenaarde wijze de Antilliaanse zeden en gewoonten op de pijnbank, schrijft het Algemeen Dagblad. Jandino liet met zijn show ‘Antilliaanse pot’ in het oude Luxor theater het -met name Antilliaans- publiek vooral om zichzelf lachen.

Volgens de krant is de Antilliaanse cabaretier zonder twijfel de grappigste Antilliaan uit IJsselmonde en de rest van Rotterdam. Jandino was in 2005 de grote verrassing van Cameretten. Bij dit oudste cabaretfestival van Nederland presenteerde hij in een half uurtje zijn verrassende kijk op zijn Caraïbische achtergrond en de lelieblanke wortels van de Nederlandse samenleving. Met zijn performance van het autobiografische stuk ‘Antilliaanse Pot’ sleepte hij toen de persoonlijkheidsprijs in de wacht.

De opnames van zijn show in het oude Luxor theater worden binnenkort op televisie getoond.

Related Posts

Add Comment