Bommelding bij KLM-vlucht uit Aruba

Een KLM-toestel is vrijdagmiddag met forse vertraging op de luchthaven Schiphol geland doordat een man vlak voor vertrek van Aruba meldde dat er een bom aan boord was. Dat heeft een woordvoerder van de Arubaanse luchthaven Reina Beatrix gezegd, meldt het ANP. Tijdens het boarden van de vlucht KL0734, donderdagavond omstreeks negen uur (lokale tijd), vertelde de man aan andere passagiers dat hij een bom in een van de toiletten van het vliegtuig had gezet.
 
Na een uitvoerig onderzoek door veiligheidspersoneel met detectoren bleek dat er geen bom in het toestel was. Volgens de Arubaanse luchthaven was de melder van de bom een dronken man. Zijn nationaliteit is niet bekendgemaakt.  De gezaghebber die ervan hoorde, liet de man onmiddellijk met zijn bagage van boord zetten en schakelde de autoriteiten in.

Related Posts

Add Comment