Boekpresentatie ‘De Antillen en ik’

Politicus, theater- en filmmaker John Leerdam, geboren op Curaçao, nodigde vijfenveertig succesvolle Antillianen uit om in een persoonlijk verhaal over hun band met de Antillen te schrijven. Van zelfstandige ondernemers tot kunstenaars, van sporters tot medici, van politici tot schrijvers, ze kozen allemaal een foto, vaak uit het eigen familiealbum, die illustratief is voor hun verhouding tot de Antillen. De Antillen en ik geeft, door het snoer aan persoonlijke verhalen en het unieke beeldmateriaal, een nieuw en onvermoed beeld van de Antillen. Met bijdragen van onder meer David Bade, Noraly Beyer, Felix de Rooy, Randal Corsen, Helen Kamperveen, Gert Oostindië, Joost Karhof, Raymi Sambo, Jessica Dikmoet, Izaline Calister en Paulette Smit.

Het eerste exemplaar van De Antillen en ik zal tijdens deze feestelijke presentatie worden overhandigd aan Maria Liberia-Peters,  oud-premier van de Nederlandse Antillen.De presentatie zal muzikaal worden opgeluisterd door optredens van Randal Corsen,  Izaline Calister, Manoushka Zeegelaar Breeveld en Giovanca Ostiana.
 
 Maandag 26 mei 2008
16.30 – 18.30 uur
KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen)
Mauritskade 63
Amsterdam

Related Posts

Add Comment