Luxe stadion stoelen naar Aruba

Ruim vijfhonderd luxe stoelen die tot afgelopen seizoen op de Maastribune van De Kuip stonden, zijn momenteel met de boot onderweg naar Aruba en Suriname. Deze Bussiness Seats worden door Feyenoord vervangen, waardoor de oude stoelen een nieuwe bestemming krijgen. De kampioen van Aruba, Britannia, kan 360 stoelen tegemoet zien.

De verwachting is dat de stoelen in totaal ongeveer zeventien dagen onderweg zijn en eind juni op hun bestemmingen zullen arriveren. Mogelijk zullen in een later stadium ook nog vierhonderd stoelen naar Curaçao worden verscheept meldt FR-fanatic.com . De clubs op Aruba en in Suriname hopen dankzij de nieuwe stoelen hun inkomsten te verhogen en op die manier het professionele niveau verder omhoog te tillen.

Related Posts

Add Comment