Voorlichting voor studenten Antillen en Aruba

De nieuwe lichting Antilliaanse studenten in Rotterdam krijgt seksuele voorlichting. Dat gebeurt op verzoek van de Hogeschool Rotterdam. De voorlichting door de GGD vormt onderdeel van een rits activiteiten die de studenten moet klaarstomen voor het Nederlandse studentenleven. Zo worden zij ook geholpen met hun financiële huishouding en het vinden van een dak boven hun hoofd.

Woensdag arriveren honderd studenten uit Aruba en de Nederlandse Antillen in Rotterdam. Donderdag volgt een officieel welkom door locoburgemeester Jantine Kriens. De jongeren trappen in het nieuwe studiejaar een opleiding af aan de Hogeschool Rotterdam, Erasmus Universiteit of Hogeschool InHolland.

De activiteiten zijn georganiseerd door de Stichting Studiefinanciering Curaçao en het mentoraat Antuba.

Related Posts

Add Comment