Uitreiking Passaat Awards 2008

De studentenvereniging Passaat wil graag een onderscheiding uitreiken aan personen met een speciale affiniteit voor de Antillen en Aruba, die een positieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse maatschappij. Passaat heeft als doel het bij elkaar brengen van Antilliaanse en Arubaanse studenten om de banden te versterken en de integratie te bevorderen. Tevens wil de vereniging de Nederlandse samenleving kennis laten maken met de Antilliaanse en Arubaanse cultuur. Daarom organiseert Passaat op 13 september 2008 voor het 4e maal de Passaat Awards.

Het thema van de Passaat Awards 2008 is Hollywood: It’s your time to shine! Met verschillende optredens tijdens de uitreiking belooft het een zeer feestelijke avond te worden voor alle aanwezigen. Tijdens de Awards wordt bovendien de 11e diesviering van Passaat gevierd, in aanwezigheid van de leden en begunstigers die zich volledig inzetten voor het bestaan van de vereniging en alle personen en instanties die ons steunen.

Elk jaar worden door de studenten van de Passaat Awards Commissie een aantal categorieën opgesteld, waar na onderzoek verschillende genomineerden uit vloeien. Dit jaar zijn er 7 categorieën samengesteld, waarbij de waardering naar Antillianen en Arubanen zal gaan: Muziek, Media-Entertainment, Sociaal-Cultureel, Sport, Ondernemerschap, Wetenschap en Achievement Award. Daarnaast bestaat de 8e categorie voor een individu die zich ingezet heeft voor de groep Antillianen en Arubanen in Nederland, ongeacht ethnische achtergrond: Excellente burger. De speciale Awards voor de zeer gewaardeerde Passaat Commissielid en Passaat Vrijwilliger van het jaar zullen uiteraard ook uitgegeven worden.

Vanaf 4 augustus kan er op hier gestemd worden op de genomineerden!

Passaat nodigt alle geïnteresseerden uit om op 13 september 2008 de Passaat Awards bij te wonen in de monumentale ‘Zaal Staal’ in Staal Rotterdam, gelegen te Beursplein 33. De inloop is om 19:00uur en de Awardshow start om 20:00uur. Na de uitreiking van de Awards viert Passaat de 11e dies van haar bestaan in aanwezigheid van Dj Zoontje. Kaartjes voor de Passaat Awards zijn binnenkort beschikbaar bij commissieleden. Mail comintern@passaat.com voor meer info.

Related Posts

Add Comment