Tweede huis op ABC-eilanden hot

Op de 24e editie van de beurs Second Home International in de Jaarbeurs Utrecht, van 10 tot 12 oktober 2008, zal het niemand ontgaan: de ABC-eilanden zijn hot. Vooral Bonaire Curaçao, zijn favoriete bestemmingen voor een tweede huis meldt EvenementNieuws.nl. En niet alleen voor trendy BN-ers en de ‘happy few’, beide eilanden bieden volop mogelijkheden voor iedereen.

De Nederlandse Antillen zijn enorm geliefde vakantiebestemmingen voor Nederlanders. De ‘Antias Hulandos’ in de Caribische Zee bieden veel ingrediënten die ervoor zorgen dat het hier geweldig toeven is. Zo geweldig, dat steeds meer mensen besluiten tot de aanschaf van een eigen huis.

Wie dat doet, bevindt zich niet onder onbekenden. Jan des Bouvrie verblijft al sinds jaar en dag in de zomer op de Antillen, maar bijvoorbeeld ook Henny Huisman en de populaire designer Piet Boon weten de weg naar deze paradijselijke eilanden te vinden.

Related Posts

Add Comment