ArkeFly vaker naar de Antillen

TUI Nederland heeft een groot vertrouwen in de Nederlandse Antillen en Aruba als vakantiebestemmingen en verwacht een voortzetting van de groei van de afgelopen jaren. Om die reden wordt de vluchtfrequentie opgevoerd. Per 2 juli is het aantal vluchten van ArkeFly naar de Antillen uitgebreid naar zes per week en per 18 december wordt dat zelf zeven per week.

Met ingang van 18 december is dat dus dagelijks met vertrek van Curaçao, drie dagen per week van Aruba, twee dagen per week van Bonaire en één keer per week van Sint Maarten. Daarvan profiteren de inwoners van de Nederlandse Antillen mee. Niet alleen economisch, maar ook doordat ArkeFly een nog ruimer aanbod aan betaalbare vliegtickets naar Amsterdam heeft.

ArkeFly is de eigen luchtvaartmaatschappij van TUI Nederland, de grootste reisonderneming van Nederland, bekend van de reismerken Holland International, Arke en KRAS. TUI Nederland brengt jaarlijks meer dan 30.000 gasten naar Curaçao, meer dan alle andere touroperators samen. Daarmee draagt TUI Nederland voor meer dan 5 procent bij aan het Bruto Nationaal Product van Curaçao. ArkeFly is de enige luchtvaartmaatschappij die met lokale stewards en stewardessen van de Antillen naar Amsterdam vliegt.

Related Posts

Add Comment