Arubaanse modeontwerper overleden

Percy Irausquin is na een noodlottig ongeval overleden. De Nederlandse modeontwerper van Arubaanse afkomst is 39 jaar geworden. Dat heeft zijn management donderdag bekendgemaakt. De ontwerper werd donderdag in de badkamer van zijn huis in het centrum van Amsterdam dood aangetroffen meldt Nu.NL.

“Vooralsnog gaan we ervan uit dat hij is uitgegleden”, zegt zijn woordvoerder. Lijkschouwing moet de precieze doodsoorzaak uitwijzen. De ex-vriend van Irausquin werd ongerust toen Percy al anderhalve dag onbereikbaar was. “Hij heeft toen de politie ingeschakeld”, zegt de woordvoerder.

Op Aruba is zijn familie bijeen om de uitvaart te regelen. Irausquin is een bekende naam in de Nederlandse modewereld. Onlangs toonde hij zijn nieuwste collectie nog tijdens de Amsterdamse Fashion Week. Bekend Nederland heeft inmiddels geschokt gereageerd op de dood van Percy Irausquin

Related Posts

Add Comment