Geen ‘kale’ KLM ticket tarieven meer

Na Nederland publiceert KLM ook in het Caribisch Gebied de tarieven van vliegtickets inclusief alle belastingen toeslagen. Dat meldt Luchtvaartnieuws.nl. De luchtvaartmaatschappij wil hiermee ook in het Caribisch Gebied een duidelijk beeld scheppen, zodat passagiers bij het boeken van een vlucht niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

“Dit houdt in dat de klanten in beginsel de ‘kale tarieven’ niet meer zien, maar meteen het totaalbedrag”, zegt Wim Iserief, de plaatselijke general manager van KLM. De luchtvaartmaatschappij wil de all-in tarieven ook gebruiken in lokale reclame-uitingen. Daarin wordt nog wel het kale tarief genoemd, maar wordt gelijk het eindbedrag inclusief toeslagen vermeld.

Related Posts

One Response

  1. ruperto rumay
    December 28, 2008

Add Comment