Arrestatie in vermissingszaak Bonaire

De politie van Bonaire heeft donderdag een aanhouding verricht die te maken heeft met de vermissing van de 24-jarige Nederlandse stagiair Marlies van der Kouwe. De politie heeft dat donderdagavond, Nederlandse tijd, bekendgemaakt meldt De Telegraaf.

De aanghouden man zou van Antilliaanse afkomst zijn en woonachtig in Kralendijk op Bonaire, de leeftijd van de verdachte is niet bekendgemaakt. De aanhouding zou hebben plaatsgevonden vanwege ernstige verdenking van betrokkenheid van de Kralendijker bij de verdwijning van Marlies van der Kouwe.

De jonge vrouw verdween in de nacht van zaterdag op zondag op Bonaire na een feestje. Een getuige zou hebben gezien dat ze van haar fiets werd getrokken. Sindsdien is het meisje spoorloos.

Related Posts

Add Comment