Nieuw boek ‘Waaigat’ gepresenteerd

Auteur drs. Krijn de Best en Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, mw. Mavis Brooks-Salmon, kregen vrijdagmiddag uit handen van uitgever Lenard Wolters een eerste exemplaar van het boek `Waaigat’ aangeboden. Het betreft een `thriller’ in de serie `Cura-Crime’ van Uitgeverij Leonon Media. Het verhaal speelt zich af op Curaçao, het eiland waar de auteur in totaal zeven jaar heeft gewoond.

Er staat al een vervolg op het programma uit de boekenserie van de uitgeverij die zich op Curaçao afspelen. Het nieuwe boek rijgt als titel mee `Bon bini’ (welkom) en zal naar alle waarschijnlijkheid in maart-april op de Nederlandse markt verschijnen zo verklaarde de heer Wolters vrijdagmiddag tijdens de presentatie in de Cola Debrotzaal van het Antillenhuis.

De thriller begint op het moment dat er een lijk wordt gevonden in het Waaigat. Colombiaanse drugsdealers zijn de aangewezen moordenaars. Een andere oplossing is niet acceptabel. Pieter Karl in ‘t Veld heeft de sleutel tot zijn vrijheid gevonden. Hebzucht, eilandpolitiek, seks, een uitgebluste rechercheur, een diva en een Antilliaan met manische episodes nemen je mee op een trip door Venezuela en de Benedenwindse eilanden. Dromen komen uit en levens komen abrupt ten einde. Berk ontdekt nieuwe geneugten en oude waarheden. Hij wil maar een ding, de waarheid boven tafel……

Related Posts

Add Comment