Werkbezoek premier Nederlandse Antillen

De Minister-president van de Nederlandse Antillen, mw. Emily de Jongh-Elhage is zondag jongstleden in Nederland aangekomen. Zij is hier op uitnodiging van het Ministerie van BZK in verband met de activiteiten rondom “Sterke vrouwen in het Koninkrijk”. Ook staan op het programma enkele werkbezoeken aan bewindslieden en politici.

Zondag vond er een ontmoeting plaats met bestuursleden van de Antilliaanse belangenorganisatie organisatie MAAPP. Maandag werd zij ontvangen door de Voorzitter van de Commissie NAAZ van de Eerste Kamer mw. Marijke Linthorst en de Voorzitter van de Commissie NAAZ van de Tweede Kamer, de heer Willibrord van Beek.

Ook was er een korte ontmoeting met de Voorzitter van de Eerste Kamer, mw. Yvonne Timmerman-Buck, de minister van Defensie Eimert van Middelkoop en Staatssecretaris Ank Bijleveld. Maandagmiddag maakte Minister-President De Jongh-Elhage haar opwachting bij H.M. Koningin Beatrix.

Related Posts

Add Comment