Derde verdachte in zaak-Marlies

De politie op Bonaire heeft op zondagochtend omstreeks negen uur een derde verdachte aangehouden in de verdwijningszaak van Marlies van der Kouwe . Het gaat om V.P., een man van 37 jaar. Volgens de lokale media is het een familielid van R.P., de eerste verdachte die vijf dagen na de verdwijning van Marlies is aangehouden en waarvan afgelopen donderdag de insluiting weer met acht dagen is verlengd.

Deze derde aanhouding komt anderhalve dag na de aanhouding van de 19-jarige S.M. op vrijdag, die geldt als een tweede verdachte. De politie heeft na die aanhouding een huiszoeking verricht, maar heeft over het resultaat daarvan nog geen mededelingen gedaan.

De politie van Bonaire meldt dat er nog voortdurend zoekacties naar Marlies worden verricht met behulp van speurhonden op diverse plekken op het eiland.

Related Posts

Add Comment