Wilders dreigt met inval van Chavez

“Als de Arubanen Hero Brinkman met ook maar met één vinger aanraken ga ik persoonlijk naar Venezuela om Chavez te smeken die corrupte criminele middeleeuwse Arubaanse bende over te nemen.” Zo reageerde de extremistische leider Geert Wilders van de PVV gisteren, na bedreigingen aan het adres van zijn fractiegenoot Hero Brinkman.

Volgens de PVV zou de Arubaanse minister van Justitie Rudy Croes gezegd hebben dat Brinkman een klap op zijn smoel verdient. Dit nadat de Arubaanse chef protocol Eric Brete Brinkman zou hebben aangevallen. Vanwege Brinkmans kritische opmerkingen over de corruptie op de Antillen zei Brete dat hij zich moest inhouden om het Nederlandse Kamerlid niet te slaan (foto).

Related Posts

One Response

  1. ruperto rumay
    January 7, 2009

Add Comment