‘Hero Brinkman is een ordinaire kruimeldief’

Een klein incident met een wijnglas deed gisteren veel stof opwaaien rond de PVV’er Hero Brinkman meldt dagblad Amigoe vandaag. Aan het eind van een etentje viel het Arubaanse en Antilliaanse politici op dat Brinkman als enige een vol wijnglas meenam in de bus waarmee de gasten naar het hotel zouden worden vervoerd.

Erop aangesproken dat zo’n glas bij het restaurant moet blijven zou Brinkman iets hebben gemompeld in de geest van: “Ik breng het morgen wel terug.”

“Belachelijk”, aldus een Caribische parlementariër tegen de krant. “Dat glas zien we nooit meer terug. Wie had ooit kunnen denken dat de Hero Brinkman die de voltallige Arubaanse bevolking ‘corrupt like hell’ vindt en het merendeel van de Antilliaanse gemeenschap ‘een corrupt boevennest’ noemt, zélf een ordinaire kruimeldief is!”

Related Posts

One Response

  1. santa
    January 7, 2009

Add Comment