Meet & Greet met Antilliaanse auteur

Het nieuwe boek van Myra Römer, Het geheim van Gracia, vertelt het verhaal van de zestienjarige Gracia die fantaseert over hoe ze haar verkrachter zal vermoorden. “Achter het schijnbaar kalme bestaan van de zestienjarige Gracia gaat een heel andere wereld schuil: ze fantaseert over hoe ze haar verkrachter zal vermoorden.

Wanneer zijn lijk gevonden wordt, krijgt ze wroeging en dringt het tot haar door dat ze een pact heeft gesloten met het kwaad. Als ze ontdekt dat ze zwanger is, laat ze zich door haar jeugdvriend Herman, die haar verboden heeft te twijfelen aan zijn vaderschap, overhalen om zich met hem in Nederland te vestigen.”

Dit spannend verhaal wist de jongeren bij Ik Lees Bookclub zeker te boeien en nu volgt een Meet & Greet met de auteur zelf, Myra Römer.

Datum: 28 januari
Tijd: 18:30 – 20:00
Plaats: Krater Theater Amsterdam Zuidoost

Related Posts

Add Comment