Arubaan bekent doodsteken Arubaanse student

De Arubaan Nigel Q. (23) heeft bekend de 24-jarige chemiestudent Ingar Bareno twee maanden geleden te hebben gedood in een studentenflat van de Utrechtse Uithof. Dat heeft zijn advocaat, Richard-Franklin Ronday, bevestigd schrijft De Telegraaf. Momenteel wordt zogeheten triple-onderzoek uitgevoerd op Q., waarbij een psychiater en psycholoog nagaan of de verdachte aan een geestelijke stoornis lijdt.

Q., die tussen 2003 en 2007 in Nederland studeerde, had woensdagnacht 27 november vorig jaar ruzie met zijn vriendin. De 24-jarige chemiestudent aan de Hogeschool Utrecht Ingar Bareno (ook geboren op Aruba) werd opgebeld om te bemiddelen in het conflict.

Juist toen de ruzie al was gesust, werd de pas gearriveerde Bareno op de gang van de studentenflat aan het Utrechtse Salamancapad doodgestoken schrijft de krant.

Related Posts

No Responses

Add Comment