Antilliaanse Comedy Night in Utrecht

comedyantianoOp vrijdag 20 maart zijn de twee populaire stand-up duo’s Finchi & Pachi en Donny & Epo te zien in de Blauwe Zaal van Stadsschouwburg Utrecht. Pachi & Finchi zijn bekend van komedies en optredens tijdens de Pleasure Paas Party. Zij nemen zowel de Antilliaanse als de Nederlandse politiek op de hak. Ook sociale onderwerpen en de eeuwige verschillen tussen Antillianen en Nederlanders zijn goed voor een paar rake grappen.

Donny & Epo wonnen in Curaçao de talentenjacht op het open podium Luna Yen. Ze snijden gedurfde onderwerpen aan, waar gelukkig hard om te lachen valt. Zo schakelen ze moeiteloos van homo naar macho en andersom.

In het programma worden Papiamento en Nederlands door elkaar gesproken. Het is ook redelijk te volgen voor wie geen Papiamento spreekt. Deze Comedy Night is ook te zien in:

Dordrecht – Schouwburg Kunstmin – 19 maart
Rotterdam – Theater Zuidplein – 21 maart
Amsterdam – Theater Krater – 22 maart
Tilburg – Theaters Tilburg – 23 maart

Related Posts

Add Comment