Leden regeringspartij Bonaire dienen ontslag in

upbVijf partijleden van de regeringspartij op Bonaire UPB hebben dinsdag (plaatselijke tijd) hun ontslag ingediend. Partijleider Ramonsito Booi licht de actie vrijdag toe tijdens een vergadering van de Eilandraad. Dan zullen ook alle vrijgekomen plaatsen worden ingevuld. Volgens Booi zijn de ontslagen onderdeel van een ,,nieuwe aanpak”.

De UPB is al lange tijd de grootste partij van het Antilliaanse eiland. De partij is voorstander van de nieuwe staatkundige structuur waarmee Bonaire een bijzondere gemeente van Nederland wordt.

Posted on Thursday, February 26th, 2009 and is filed under Politiek, Special. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply