Crime passionnel schokt Curaçao

incidentOp Curaçao is dinsdagochtend (lokale tijd) een 24-jarige vrouw vermoord aangetroffen. Ze was met vele messteken om het leven gebracht. Dat meldde de Curaçaose politie woensdag. Na meer dan 24 uur werd woensdag haar levenspartner, een 48-jarige man, levenloos gevonden in het struikgewas niet ver van de woning van de vermoorde vrouw.

De man zou het niet hebben kunnen verkroppen dat de vrouw onlangs een einde aan hun relatie had willen maken. Hij zou haar daarom hebben vermoord, waarna hij ook zichzelf van het leven beroofde.

In de media wordt sinds de ontdekking van de moord op de vrouw druk gespeculeerd over de achtergronden van de zaak. Zo is melding gemaakt van ‘hekserij’-taferelen die in de woning zouden zijn aangetroffen.
Reageer op dit artikel. Reageer Mail dit artikel. Mail Print dit artikel. Print

Related Posts

Add Comment