Jasmine Sendar heeft nieuwe vriend

sendarActrice Jasmine Sendar lijkt haar scheiding verwerkt te hebben. Een jaar na de breuk met Rutger Fahrner heeft de Curaçaose schone weer vlinders in haar buik. Jasmine trouwde in 2005 met Fahrner waarmee ze in 2006 zoontje, Sol Kyan kreeg. In 2008 scheidde het stel. Sinds een maand is ze weer verliefd en dat komt door muzikant Ruben Heerenveen.

Ruben Heerenveen werd in 1978 geboren op Curaçao uit een Nederlandse moeder en een Curaçaose vader. Zijn prille jeugdjaren heeft hij op het eiland doorgebracht. Als tiener emigreerde hij naar Nederland. Na de middelbare school studeerde hij aan de Hoge School voor de Kunsten in Amsterdam. In die tijd begon ook zijn zangcarrière in de jongensgroep ‘Prospect’.

Het stel kent elkaar al langere tijd maar de vlam sloeg pas kort geleden in de pan.

Related Posts

Add Comment