Oud-minister Vogelaar bij Vereniging Antilliaans Netwerk

minister-vogelaar3Op vrijdag 3 april 2009 organiseert Vereniging Antilliaans Netwerk een bijeenkomst met de voormalige Minister van Wonen Wijken en Integratie, mevrouw Ella Vogelaar. Tijdens deze bijeenkomst zal mevrouw Vogelaar haar dagboek met als titel: “Twintig maanden knettergek: dagboek van een ministerschap”, presenteren.

In dit dagboek staan Vogelaars belevenissen als minister centraal. Mevrouw Vogelaar zal tevens van de gelegenheid gebruik maken om in te gaan op aspecten in haar beleidsdossier die te maken hadden met de Antillen.
Moderator van de avond is mevrouw Noraly Beyer, oud-redacteur en presentator van de Wereldomroep en het NOS Journaal.

Lokatie: Muiderkerk (naast NiNsee)
Adres: Linnaeusstraat 37
Plaats: 1093 EG Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur. Inloop vanaf 19:15 uur
Entree: Leden gratis, Niet leden 10 euro p.p., studenten 5 euro (op vertoon van collegekaart)

Related Posts

Add Comment