Nieuwe zoektocht naar Natalee Holloway

hollowayDe vader van Natalee Holloway laat een speurhond op Aruba zoeken naar het lichaam van zijn vermiste dochter. Een door hem ingeschakelde hondengeleider is vandaag met zijn hond op het eiland gearriveerd, meldt het Openbaar Ministerie op Aruba. De hondengeleider gaat zoeken in een ondergelopen dam waarover een getuige eerder heeft verklaard, licht justitie toe.

De man heeft afspraken gemaakt met het OM en de politie. Het OM zegt geen aanleiding te hebben om aan te nemen dat het stoffelijk overschot van de Amerikaanse studente zich in de dam bevindt. Dat is al vaker meegedeeld.

De speurder heeft tegen de autoriteiten op Aruba gezegd dat Dave Holloway geen rust kan vinden voordat hij zich daarvan zelf heeft kunnen overtuigen. Het OM laat hem daarom zijn gang gaan, stelt justitie in een vandaag uitgegeven verklaring.

Related Posts

Add Comment