Giovanca is 3FM’s Serious Talent

giovancaZangeres, tekstschrijfster en model Giovanca is zondag door een vakjury van 3FM uitgeroepen tot Serious Talent. Tijdens de finale in de Amsterdamse Melkweg streden Miss Montreal, Bertolf en Giovanca om de titel. De zangeres met Antilliaanse roots, won naast airplay op de radio ook een optreden tijdens de uitreiking van de 3FM Awards op 23 april in de Westergasfabriek in Amsterdam.

De afgelopen tien jaar heeft Giovanca als achtergrondzangeres opgetreden en in de studio gestaan met nationale en internationale artiesten,als Relax, Boris, Izaline Calister, Jhalisa Anderson, Cory, Tribute to Bob Marley, Leon Ware en Benny Sings

3FM steunt zijn Serious Talent door een jaar lang alle uitgebrachte singles regelmatig te draaien.

Related Posts

Add Comment