Van Baalen spreekt over relatie Curacao – Nederland

balenHet eerste Politiek Cafe in Willemstad, Curaçao vindt vandaag plaats (maandag 27 april 2009, 19.30 uur) in het Avila Beach Hotel, Penstraat 130-134 in Willemstad. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Wij nodigen u uit deze discussiebijeenkomst bij te wonen met als spreker Hans van Baalen, lijsttrekker voor de Europese verkiezingen van de VVD.

Het onderwerp van zijn inleiding, gevolgd door discussie met de aanwezigen, is de relatie Curaçao en Nederland. Mocht u mensen kennen, die in Willemstad verblijven op 27 april, wilt u hen attenderen op deze bijeenkomst?

En u kunt zich nog opgeven voor het Koninginnedagfeest op 30 april in Brussel (21.00 uur – 04.00 uur) via de website www.crazyorange.be. Er zijn nog slechts 38 plaatsen beschikbaar! De locatie is de Havana Disco Bar, de Zwaardstraat 4 (Metrohalte Louiza) in Brussel.

Details over onze bijeenkomsten treft u aan op de website www.politiekcafe.com.

Related Posts

Add Comment