Jandino bij Comedy Collectief Hakim’s

jandino1Comedy Collectief Hakim’s of Comedy is na twee uitverkochte edities in oktober en februari 2009 opnieuw te zien in Theater Zuidplein, dit keer met een stralende zomer editie op vrijdag 29 mei. De comedians Jandino, Arbi en Bert Gabriëls staan deze avond garant voor rake grappen.

Speciale gastheer van de avond is Nasrdin Dchar (o.a. bekend van televisieprogramma’s Op de bon en Deadline) die er voor zorgt dat je de avond met al dit stand-up comedy geweld heelhuids doorkomt. Ook is er een Mystery Guest en zijn er zoals altijd weer verrassingen die Hakim’s of Comedy tot een complete avond uit maken.

Hakim’s of Comedy is een uniek concept in Nederland. Een nieuw en fris comedycollectief geïnitieerd door Nabil Benhamida (PR Hakim’s of Comedy), Amar El Ajjouri (cabaretier) en Arbi El Ayachi (cabaretier) in samenwerking met Theater Zuidplein. De ‘Hakim’s’ zijn een afspiegeling van de samenleving in de grote steden. Overal waar ze een podium, microfoon en boxen zien treden de ’Hakim’s’ op. Het liefst op de hoek van de straat, waar overzicht heerst, het veilig is en er altijd een escape plan is.

Graag tot ziens in Theater Zuidplein!
Hakim’s of Comedy | Zomer Editie | vr 29 mei | 20.15 u (deuren open: 20.00 uur) | Kleine Zaal | € 12,50

Related Posts

Add Comment