Dutch Caribbean Stars goed van start

dutchcaribbeanstarsDe Dutch Caribbean Stars, een elftal van Nederlandse voetballers met een Antilliaanse achtergrond, heeft afgelopen weekend haar eerste optreden gehad. In de strijd om de Chippie Polar Cup op Curaçao wonnen zij met 4-0 van FCS Nacional uit Suriname. De opbrengst van deze editie van de Chippie Polar Cup gaat naar jongerenprojecten op de Antillen meldt De Gelderlander.

De Dutch Caribbean Stars is een tegenhanger van de Suriprofs. De stichting werd begint dit jaar opgericht en zamelt geld in voor kansarme Antilliaanse jongeren op de Antillen en in Nederland. Coach is Remco Bicentini (komend seizoen trainer van Beuningse Boys) die volgens de krant met zijn eigen stichting een multifunctioneel sportcomplex wil laten bouwen op Curaçao.

Related Posts

Add Comment