Celstraf en tbs voor dodelijke steekpartij

gevangenis41De rechtbank in Utrecht heeft vrijdag de 23-jarige Naigel Q. uit Oosterhout veroordeeld tot zeven jaar celstraf en tbs met dwangverpleging voor de moord op de 24-jarige Arubaanse hogeschoolstudent Ingar Bareno. De Oosterhouter stak het slachtoffer in november dood in een studentenflat in De Uithof in Utrecht.

Het slachtoffer, een student chemie aan de Hogeschool Utrecht, kwam in de nacht van 26 op 27 november met zijn vriendin naar het studentencomplex De Bisschoppen aan het Salamancapad om te bemiddelen in een ruzie tussen een bewoonster en haar vriend Q. Die stak vrijwel direct met een mes op Bareno in. De Oosterhouter leefde al enige tijd met het waanidee dat zijn vriendin hem met het slachtoffer had bedrogen.

Related Posts

Add Comment