Overlast Antillianen niet afgenomen

hangenDe overlast, veroorzaakt door groepjes Antilliaanse mannen, is niet succesvol bestreden zoals de gemeente doet geloven. Dat vinden de winkeliers van de Monseigneur Nolenslaan in Schiedam-Nieuwland. “Wij ervaren het anders dan de gemeente doet voorkomen”, zegt een woordvoerder namens de middenstanders in Het Algemeen Dagblad.

Volgens het college zouden de Antillanen nog maar zelden rondhangen, waardoor er amper nog sprake is van overlast en de extra aandacht van de politie niet meer nodig is. Maar volgens de winkeliers wordt het alcoholverbod dagelijks overtreden. En daardoor ontstaat de overlast. Die varieert van schreeuwen en intimideren tot het bedreigen en lastig vallen van vrouwen.

’s Middags rond half twee komen de eerste overlastgevers en tegen vier uur hebben zo’n veertig Antillianen zich verzameld. Met name op het middelste stuk van de Nolenslaan hebben de winkeliers en het publiek er last van.

Related Posts

Add Comment