Handelsmissie vanuit Antillen en Aruba naar Nederland

geld8InterExpo organiseert van 24 – 26 november 2009 de 9e Handelsmissie ‘Zakendoen met het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname’, welke plaats zal vinden in Rotterdam en een vervolg is op de 8ste handelsmissie die in juni 2009 plaatsvond op Curaçao en in Paramaribo.

Het evenement zal zich richten op het identificeren en ontwikkelen van succesvolle relaties en zakelijke kansen in Nederland, Suriname, de Nederlandse Antillen en Aruba. De missie zal bestaan uit een expositie, een congres, workshops en een intensief matchmaking programma.

Het evenement zal u ruimschoots in de gelegenheid stellen om het potentieel van het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname te onderzoeken, goed inzicht te krijgen in de lokale markten en de mogelijkheden die zij bieden, toekomstige klanten te ontmoeten, en succesvolle samenwerkingsverbanden op te starten.

Related Posts

Add Comment