Maatregelen tegen ‘schietgrage Antillianen’ Zuidoost

zuidoostDe Amsterdamse politie kondigt harde maatregelen aan om het aantal schietincidenten in de Bijlmer te verminderen. Die worden vooral veroorzaakt door schietgrage Antillianen schrijft Elsevier. ‘Het illegale vuurwapenbezit baart ons zorgen,’ zegt de Amsterdamse korpschef Bernard Welten.

‘Veel van die knapen uit de Caribische regio vinden het stoer om in Zuidoost met grote revolvers rond te lopen. Dat zien ze in videoclips op MTV of ze worden ertoe aangemoedigd door rappers als Lexus. De ‘looks and feel’ uit die clips worden gekopieerd door jongeren,’ aldus de korpschef.

De Amsterdamse politie wil een einde hieraan maken. Zo moeten ze kunnen aantonen dat ze hun dure auto’s kunnen betalen, anders worden de voertuigen in beslag genomen.

Related Posts

No Responses

Add Comment