‘Politiechef Welten niet goed geïnformeerd’

weltenAshley Begina (33), is fiscaal jurist, zelfstandig ondernemer en van Antilliaanse komaf. Hij luistert graag naar hiphop, rap en r & b. En is, zegt hij, nooit in aanraking geweest met justitie. Maandag liet hij een brief bezorgen bij Bernard Welten, hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie, die afgelopen weekeinde in enkele media met stelligheid een verband legde tussen rapvideo’s en de recente geweldsgolf in de Bijlmer.

Volgens Begina is de hoofdcommissaris niet goed geïnformeerd en ligt er aan het geweld ‘een veel breder en dieper maatschappelijk probleem ten grondslag’. De rapliefhebber uit Amsterdam Osdorp was zelf r & b-zanger en noemt zich expert op het gebied van straatcultuur.

Lees verder in De Volkskrant.

Related Posts

Add Comment