Van der Eem gearresteerd op Aruba

patrick_van_der_eemPatrick van der Eem is maandagavond op Aruba in zijn hotelkamer gearresteerd. Dat meldden Arubaanse media dinsdag. Hij verbleef in het Radisson Hotel zonder te betalen en zou bedreigingen hebben geuit tegenover verschillende personeelsleden van het hotel. Bij zijn arrestatie had Van der Eem cocaïne in zijn bezit meldt het ANP.

Voor zijn arrestatie had hij al bij drie andere dure hotels op Aruba gelogeerd zonder te betalen. Bij zijn arrestatie verzette Van der Eem zich volgens de kranten erg fel. Hij zit nog steeds opgesloten.

Van der Eem verwierf internationale bekendheid toen hij voor een verborgen camera van het televisieprogramma Peter R. de Vries de Arubaan Joran van der Sloot uithoorde over de verdwijning van de Amerikaanse Natalee Holloway op Aruba.

Related Posts

One Response

  1. helder
    September 18, 2009

Add Comment