Antilliaanse gewond bij tasjesroof Schiphol

cocaine2Een Antilliaanse vrouw is afgelopen weekend op de luchthaven Schiphol het slachtoffer geworden van drie mannen die haar probeerden te beroven omdat zij dachten dat de vrouw drugs bij zich had. De drie zijn aangehouden, meldt een woordvoerder van de marechaussee. De vrouw reisde vanaf de Nederlandse Antillen naar Schiphol meldt Novum Nieuws.

Op Schiphol Plaza werd zij aangesproken door de mannen die daarna probeerden haar tas af te pakken, omdat zij vermoedelijk dachten dat zij daar drugs in verborgen had. De marechaussee greep in en kon een man direct aanhouden. De andere mannen gingen ervandoor en probeerden voor de ingang van het vliegveld met een auto op de marechaussee in te rijden.

Toen de marechaussee hun wapens trokken, konden de twee worden aangehouden. De vrouw bleek geen drugs bij zich te hebben. Zij was al bij vertrek gescand op drugs.

Related Posts

Add Comment