Marine assisteert bij speurtocht Curaçao

marineDe Koninklijke Marine en de Kustwacht gaan helpen bij de speurtocht op Curaçao naar de Amerikaanse viceconsul die sinds vorige week donderdag spoorloos verdwenen is. Dat heeft het ministerie van Defensie woensdag gemeld. Vijf agenten van het Amerikaanse Federal Bureau of Investigation (FBI) leiden sinds zaterdag het onderzoek naar de verdwenen James Edward Hogan, van wie al een week niets meer is vernomen.

Vrijdag werd een spijkerbroek van de diplomaat gevonden in de buurt van de zogenaamde Caracasbaai, aan de oostkant van het eiland. Sinds die vondst is in en rond de baai uitgebreid gezocht, door zowel de lokale diensten als door de FBI-agenten.

De politie laat weten dat momenteel alle mogelijkheden onderzocht worden, inclusief een misdrijf, ontvoering en privékwestie.

Related Posts

Add Comment