Klein vliegtuig stort neer bij Bonaire

vliegtuigjeVoor de kust van Bonaire heeft een klein vliegtuig op weg van Curaçao naar Bonaire donderdagochtend (lokale tijd) een noodlanding op het water gemaakt. De piloot had geen andere keus, nadat een van de motoren was uitgevallen. Hij overleefde de noodlanding niet. De negen passagiers konden zichzelf uit het toestel redden voordat het zonk meldt het ANP.

Zij hebben geprobeerd de piloot eruit te halen, die bewusteloos was geraakt doordat hij met zijn hoofd tegen de voorruit was geklapt. Ze kregen hem echter niet uit zijn veiligheidsriem. De negen werden per boot gered door mensen die hen vanaf Bonaire te hulp schoten. Ze zijn lichtgewond en zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Het gaat om Curaçaoënaars en Nederlanders.

Related Posts

Add Comment