Speciale Aruba dassen en shawls

dassenOp verzoek van hun Arubaanse vrienden heeft specialedassen.nl voor alle Aruba-fans en -vrienden stijlvolle en unieke stropdassen en shawls laten ontwerpen en vervaardigen. Deze dassen en shawls zijn een mooi (relatie)geschenk voor uzelf of iemand anders. Ze zijn erg goed te combineren met een (business) kostuum en passen ook goed bij verschillende kleuren hemden of blouses.

Met de aanschaf van deze dassen en shawls steunt u ook het goede doel. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de stichting ‘Ban uni man pa cria nos muchanan’ op Aruba. Deze stichting zal het geld gebruiken voor o.a. het verstrekken van schoolmaaltijden aan sociaal-zwakkere kinderen op diverse scholen op Aruba.

U bestelt de dassen en shawls via www.specialedassen.nl. De bestelde dassen en shawls worden verstuurd nadat de betaling ontvangen is. De dassen zijn ook te bestellen via www.specialedassen.nl.

Related Posts

Add Comment