Arubadag verplaatst naar Utrecht

arubadagArubadag zal dit jaar gevierd worden op zondag 21 maart 2010 in de Veemarkthallen te Utrecht. Dit werd besloten tijdens een algemene vergadering van de commissie van Arubadag 2010. Na jaren de Arubadag in de Groennoordhallen te Leiden te hebben gevierd, is er dit keer besloten om Arubadag te verplaatsen naar Utrecht.

De nieuwe commissie heeft besloten om Arubadag te innoveren en hierbij kansen te creëren voor Arubaanse talenten in Nederland. Arubadag zal een dag worden waarbij niet alleen stil gestaan wordt bij de nationale vlag en de Arubaanse cultuur, maar ook de viering middels muziek, kunst en sport. Zo wordt het decor van Arubadag totaal verzorgd door de Arubaanse kunstenaar Luis Croes.

Kijk voor meer info ook op www.arubadag2010.nl

Related Posts

Add Comment