Zelfbeelden en sociale mobiliteit Antilliaanse mannen

forumForum organiseert op zondag 11 april een symposium over zelfbeelden en sociale mobiliteit van Surinaamse, Antilliaanse en Arubaanse mannen op zondag 11 april in Amsterdam. Tijdens dit symposium worden onder andere de resultaten van een enquête gepresenteerd waarin deze groep mannen zelf aangeeft hoe zij hun positie in de samenleving ervaren.

Wat willen Surinaamse en Antilliaanse mannen? Hoe zien zij zichzelf en elkaar? Helpen zij elkaar? Wat willen ze bereiken? Wat zijn de voorwaarden voor hun sociale mobiliteit? Wat zijn hun zelfbeelden daarbij? Uit onderzoek van FORUM blijkt tevens dat de werkloosheid onder Surinaamse en Antilliaanse mannen naar respectievelijk 12% en 11 % is gestegen in 2009.

In een mengeling van wetenschap en persoonlijke ervaringen komen deze vragen aan de orde in het symposium. Bezoekers, inleiders en panelleden praten over hun werk&opleiding, relaties, (on)nut van eigen etnische organisaties en al het andere wat ze zelf belangrijk vinden over hun sociale mobiliteit.

Zelfbeelden en sociale mobiliteit van Surinaamse en Antilliaanse mannen
Datum: zondag 11 april
Tijd: 12.00-17.45 uur
Locatie: Artis, Plantage Middenlaan 41a-43, Amsterdam

Related Posts

One Response

  1. John Moore
    October 8, 2010

Add Comment