Win kaarten voor Kassav’ in de Melkweg (A’dam)

kassavTijdens de 13e editie van het Amsterdam Roots Festival heeft de Melkweg op zaterdag 19 juni de befaamde zoukformatie Kassav’ te gast. De band Kassav’ bestaat intussen al ruim dertig jaar en bracht minstens zo veel platen uit. Het zevental Francophonen, oorspronkelijk afkomstig van de Caribische eilandjes Guadeloupe en Martinique besloot eind jaren zeventig hun favoriete muziekstijl Carnival in een moderner jasje te steken.

Deze swingende Carnival versie met kompa, salsa, calypso en zelfs rockinvloeden bleek uitermate aan te slaan en een heuse nieuwe muziekstijl was geboren: Zouk. Op het hoogtepunt van hun wereldfaam scoorden ze de wereldhit ‘Zouk la sé sèl médikaman nou ni’. Na dertig jaar blijkt Zouk nog lang geen uitgekauwd concept en weten de mannen nog steeds wereldwijd de heupen aan het swingen te krijgen.

Kontabai.nl mag 4 kaarten weggeven voor het optreden van Kassav’ op zaterdag 19 juni 2010. Lees hieronder hoe jij een kaartje kunt winnen.

Doe mee aan onze prijsvraag en maak kans op een gratis kaartje voor dit concert. Deelname is simpel: laat een reactie hieronder achter waarin je aangeeft waarom jij graag naar Kassav’ zou willen gaan. De vijf leukste en/of creatieve formuleringen worden door ons beloond. Let op – vul ook een juist e-mail adres in bij het reageren. Dit is niet zichtbaar voor derden. Reageren kan tot 8 juni 2010. Deelnemers moeten ouder dan 18 jaar en woonachtig in Nederland zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Medewerkers van Kontabai.NL zijn uitgesloten van deelname.

Kijk voor meer informatie over het Amsterdam Roots Festival op www.amsterdamroots.nl

Related Posts

Add Comment