Politie onderzoekt voetbalrel Curaçao

voetbalDe politie op Curaçao onderzoekt wie verantwoordelijk is voor het uitbreken van een massale vechtpartij, na afloop van de WK-wedstrijd Nederland-Spanje. Bij die rellen in Willemstad waren ook Nederlandse militairen betrokken, van wie er drie gewond raakten. De politie loste schoten om de boel te sussen.

Na de verloren wedstrijd raakten Nederlandse supporters slaags met een Curaçaoënaar die danste met een Spaanse vlag. Direct daarop werd met bierflesjes en tegels naar Oranjesupporters gegooid, onder wie een groep militairen die gefrustreerd zouden zijn door het verlies van Oranje.

De militairen zelf zeggen dat ze zich alleen hebben verweerd toen ze met flessen en stoeptegels werden bekogeld. Lees het artikel in het Antilliaans Dagblad.

Related Posts

Add Comment