Schietpartij Arnhem vanwege familie ruzie

arnhemDe schutter die tijdens het evenement Rio aan de Rijn in Arnhem het vuur opende op een plein vol feestvierders, ging volgens ooggetuigen doelbewust en kalm te werk. Bij de schietpartij kwam een 48-jarige Hagenaar zaterdagavond om het leven. Hij wordt op Twitter door vrienden ‘Celio’ genoemd meldt De Telegraaf.

De dader en het dodelijke slachtoffer behoren volgens ingewijden tot families die oorspronkelijk van Curaçao komen en die al lang ruzie hadden. Er zouden al meerdere gewelddadige incidenten geweest zijn, waarbij ook wapens werden gebruikt. De politie kan dat verhaal niet bevestigen, omdat het onderzoek in volle gang is.

De schutter handelde uitermate koelbloedig. Hij schoot van dichtbij de man uit Den Haag door zijn hoofd en bleef daarna op hem vuren. De dader bleef zelfs de trekker overhalen toen zijn magazijn al leeggeschoten was. “Het leek wel een executie” zegt de zwaar aangeslagen organisator van Rio aan de Rijn en ooggetuige Will Plooster.

Lees verder in De Telegraaf.

Related Posts

Add Comment