E dekonstrukshon di van Edzel K

edselVolgende maand is de voorstelling: E dekonstrukshon di van Edzel K, te zien. Dit is een Antilliaanse voorstelling over een bijzondere vriendschap tussen Edsel en Kai die in dezelfde ‘Bario’ op Curacao zijn opgegroeid. De voorstelling wordt Papiamentu gesproken, met Nederlandse boventiteling.

Van Curaçao komt dit aangrijpende verhaal over de teloorgang van een vriendschap. Edsel en Kai groeien op in dezelfde ‘bario’. Het zijn echte boezemvrienden. Zij beloven elkaar door dik en dun te steunen. Maar naarmate ze ouder worden lijkt het voor Edsel steeds moeilijker om zijn belofte na te komen.

Een voorstelling over vriendschap, tolerantie, verraad, liefde en de moed om jezelf te zijn. De vier spelers ontleden het leven van Edsel K. tot op het bot. En na een uur vol onverwachte wendingen vallen uiteindelijk alle puzzelstukjes op hun plaats.

Op 26 november te zien in de Stadsschouwburg Utrecht (en op een kleine tournee door Nederland).

Related Posts

Add Comment