Show Jeffery Spalburg op Curaçao

spallieDe Nederlandse stand-up comedian Jeffery Spalburg is komend weekend te zien op Curaçao. Spalburg treedt vrijdag en zondag op in Luna Blou met zijn show ‘Spiekerboks’. Deze cabaretsolo gaat over spijkerbroeken en subwoofers, maar vooral over vrouwen, vrouwen en vrouwen.

Jeffrey Spalburg is acteur, schrijver, MC en stand-up comedian. Je kan hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen. Op het podium bij Made In Da Shade, als MC op Dance Valley, of als schrijver voor Tv programma’s. Hij vormde een duo met Najib, schreef de teksten voor Jörgen Raymann en beatboxte voor Brainpower. Nu beatboxt hij solo zijn eigen teksten.

Speakerboks is vrijdagavond om 21.00 uur en zondagavond om 20.00 uur te zien in Teatro Luna Blou.

Related Posts

Add Comment