Onduidelijkheid over enorm homoresort op Curaçao

resortOp Curaçao is met verbazing gereageerd op een Duits plan om een enorm homoresort op het eiland te beginnen. Op de website van het bedrijf Davion Lagoon staan uitgewerkte plannen, tekeningen en een haalbaarheidsstudie voor een homoresort met 4.812 kamers rond de St. Jorisbaai op Curaçao. Het betreft een project van 1,25 miljard euro en is bedoeld voor homoseksuelen uit Europa en Amerika.

De minister van Economische Zaken op Curaçao Nasser Hakim ontkende dat er vanuit de overheid contact met de ontwikkelaars is geweest. Op Curaçao zijn momenteel in totaal ongeveer vijfduizend hotelkamers te vinden en dus zou het resort in één klap een verdubbeling zijn. Zowel de regering, de Kamer van Koophandel als de eigenaren van de grond waarop moet worden gebouwd zeggen echter van niets te weten meldt het ANP.

Related Posts

3 Comments

  1. karolien minten
    May 14, 2011
  2. EDSEL MAGZIEN
    June 1, 2011
  3. Angela
    August 8, 2011

Add Comment