Ruimte-tickets vanaf Curaçao zijn nu te koop

space1De ‘ruimtehaven’ is er nog niet, het toestel is nog niet klaar, maar toch heeft Space Expedition Curacao (SXC) er zoveel vertrouwen in dat ruimtetoeristen alvast kunnen boeken. De eerste vluchten moeten vanaf 1 januari 2014 de ruimte in gaan. Topmodel Doutzen Kroes en dj Armin van Buuren gaan dan een ruimtevlucht maken.

Space Expedition Curaçao maakte dinsdag bekend dat deze bekende Nederlanders in januari 2014 met een vliegtuigraket de ruimte ingaan. Ook politica Erica Terpstra en de Nederlandse luchtvaartpionier Martin Schröder gaan mee.

Doutzen Kroes: “Mijn werk heeft mij letterlijk naar de mooiste plekjes op aarde gebracht. Maar toch schijnt niets zo mooi te zijn als de aanblik van de aarde vanuit de ruimte.” Lees verder op de site van Radio Nederland Wereldomroep.

Related Posts

Add Comment